Achiziție IMPORTANTĂ la Casa de Cultură a Tecuciului

2

După ce au fost fugăriți angajații, unii alegând să-și depună demisiile, alții alegând muțenia și pastilele calmante, Casa de Cultură s-a gândit să-și îmbunătățească imaginea achiziționând un utilaj de o importanță covârșitoare.

Este vorba despre un DISTRUGĂTOR DE  DOCUMENTE. Un tocător.  

Întrebarea firească pe care și-o pune orice om normal este: pentru ce avea nevoie Casa de Cultură de un astfel de aparat care poate ajunge și până la 45.000 de lei? Ce documente vrea să distrugă tandemul Gologan-Vasilache?

Pentru că din sursele noastre am aflat că CINEVA din Casa de Cultură nu ar fi avut nevoie de tocător profesional pentru a rupe în bucăți demisia profesoarei Nicoleta Chiscop, ci a rupt-o MANUAL, iar ulterior a încercat să o reasambleze folosindu-se de scoci.

Întrebări pentru cei îndreptățiți:

  1. Cum se numește fapta persoanei care rupe un document (în cazul de față o demisie)  înregistrată la secretariatul instituției cu număr de înregistrare și dată?
  2. Care pot fi consecințele unui astfel de gest?
  3. Este vorba despre ACEASTĂ demisie (vezi foto)!

Să sperăm că ALTCINEVA din conducerea Primăriei Municipiului Tecuci se va sesiza și va solicita directoarei Casei de Cultură să îi arate DEMISIA în ORIGINAL  a fostei referente.

 

2 COMENTARII

  1. Am să fac toate diligențele legale pentru a o deferi justiției, atât pe ea cat si pe cei care o țin în brațe și o leagănă, pentru a fi odihnita când face abuzuri. Am spus intr-un cerc închis încă din ianuarie că vor pleca angajati. Poate pe atunci păream nebun. Azi nu stiu ce mai sunt.

  2. Trebuie vazut cine va benificia de pe urma acestei comenzi a se citi (politicianul aflat in spatele firmei care va furniza aparatul). In ceea ce o priveste pe doamna manager, aceasta trebuie deferita justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here