TECUCI

ANUNȚ pentru cuplurile care serbează 50 de ani de la căsătorie

Dă mai departe...

Cu prilejul festivităților publice dedicate sărbătoririi Zilelor municipiului Tecuci (22-23 aprilie) vor fi  premiate și cuplurile tecucene care împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

Având în vedere noile prevederi ale  Legii 64/2018 și declararea zilei de 6 aprilie (Vinerea Mare)  ca zi nelucrătoare, Primăria Tecuci aduce la cunoștința cuplurilor că cererile  pentru acordarea premiului de 1000 lei/brut se depun până la data limită de 5 aprilie 2018.

Pe site-ul primăriei nu au fost afișate condițiile necesare pentru a intra în posesia sumelor de bani și nici unde trebuiesc depuse cererile.

Însă, în anii anteriori, pentru acordarea premiului în bani, cuplurile trebuiau să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii :
1. Au împlinit 50 de ani de căsătorie la data depunerii cererii
2. Au locuit neîntrerupt, în ultimii 10 ani, în municipiul Tecuci
3. Nu au datorii la bugetul local

Probabil, ca și în anii anteriori, cererile se vor depune la sediul U.A.T Municipiul Tecuci şi vor conţine următoarele documente:
– Copie după certificatul de căsătorie.
– Copie după buletine/cărţi de identitate.
– Adeverinţă că nu au datorii la bugetul local.

Premierea cuplurilor tecucene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie va avea loc în data de 22 aprilie a.c.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus