Când poți merge în audiență la primarul Tecuciului?

6

Prin Dispoziția cu numărul 1925/6.11.2017 a fost stabilit programul de audiențe solicitate de către angajații aparatului de specialitate al primarului.

Prin urmare, în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 12.00-14.00, primarul Cătălin Hurdubae va susține audiențe cu personalul aparatului de specialitate din Primărie. Înscrierile la audiențe se fac de luni până joi, în intervalul orar 12.00-14.00, la doamna Avram Luminița. Înscrierile se fac fără a se specifica motivul solicitării audienței.

Tecucenii care doresc să meargă în audiență la primarul municipiului, la viceprimar sau la secretarul UAT, o pot face conform următorului program (Dispoziția nr. 1172/14.09.2017):

Primar  Cătălin Constantin Hurdubae

 • în fiecare zi de joi, începând cu ora 10:00, asistat de Manolache Vasile – Serviciul Juridic

Viceprimar  Dănuț  Pintilie

 • în fiecare zi de miercuri, începând  cu ora 10:00, asistat de  Mircea Iulian – Administrator public

Secretar  Valerica Fotache

 • în fiecare zi de marți, începând cu ora 10:00, asistat de  Afilipoae Luminița – Șef birou  Agricol

6 COMENTARII

 1. Conform Dexonline, delatiunea inseamna o denuntare secreta, o para, făcută în special cu rea intenție, din interes sau din răutate , pentru obtinerea unor profituri personale.

  Audientele Primarului, cu personalul de specialitate din Primărie, se fac pe baza unei inscrieri prealabile, si se tin vinerea, în intervalul orar 12.00-14.00, in prezenta a cel putin inca o persoana, care sa consemneze cele reclamate sau solicitate, intr-un Proces- Verbal.
  Audientele nefiind secrete, au ca obiect doar solicitari personale, nu si delatiuni.

  Delatiunile aparatului de specialitate din Primarie se fac zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 8-16, in cabinetul Primarului, fara vreo inscriere prealabila…

 2. Sunt trist, sub conducerea lui Hurdu nici delațiunea nu mai e ce-a fost. Până și asta se face după un program, de altfel prost ales. A reușit Hurdu să strice până și gustul si plăcerea unei delațiuni adevărate. PACAT!!!

 3. Ca să înțeleg!?! Primarili Hurdu a stabilit, probabil fiind extenuat de stat fără să facă nimic, că și turnătoriile dintre angajații uattecuci, ca să nu-i ocupe chiar tot timpul leneviei, se vor face după program. E un lucru demn de toată stima. Să nu mai torni decât vinerea, că oricum urmează veechendul și leneșul trebuie să știe lucruri care-l vor delecta pleziristic până la turnătoriile neprogramate – accidentale de luni dimineață!!! AȘA CEVA!!!!!!!!!!! Hurdu nu uita/ prin turnătorii întărești HAFIA!!! (Lasă ionel că-ți explic eu pentru capul tău cult ce înseamnă).

  • Lazar, fostul Director al Fabricii de Conserve Tecuci, a trait si muncit in Tecuci, deci se poate spune ca este tecucean, chit ca s-a nascut in alta comuna. A fost Primar in perioada 1992-2004, fiind membru PSD. Nu a facut lucruri extraordinare, dar prestatia lui a fost cu mult mai buna decat cea a Primarilor alesi ulterior, sustinuti de PNL, PDL si PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here