Local

Cât costa taxa pentru buletin sau căsătorie în 2018 la SPCLEP Tecuci?

Dă mai departe...

Tecucenii și locuitorii din comunele arondate Serviciului de Evidența a Populației din Tecuci vor achita și în anul 2018 tot 7 lei pentru eliberarea unei cărți de identitate.

Miresele și mirii care au domiciliul în Tecuci (sau dacă doar unul dintre viitorii soți are domiciliul în Tecuci) vor trebui să achite o taxă de 100 de lei dacă vor dori ca oficierea căsătoriei să aibă loc în zilele nelucrătoare( sâmbăta și duminica). Aceeași taxă, de 100 de lei, va fi achitată și de  tinerii însurăței din alte localități care vor dori să le fie oficiată căsătoria în municipiu, indiferent de ziua aleasă. Pentru asta, mirii trebuie să obțină aprobare, depunând în acest sens o cerere scrisă și motivată la Primăria din Tecuci.

În schimb,  mirii care au domiciliul în Tecuci sau dacă doar numai unul dintre viitori soți are domiciliul pe raza municipiului, dar se dorește oficierea căsătoriei în altă locație decât sediul stării civile, taxa care va trebui achitată este de 250 de lei.

Alte taxe percepute de SCLEP Tecuci în anul 2018 sunt:

  • Taxă serviciu de transcriere (recuperare materiale consumate):    –  2 lei 
  • Taxă eliberare, la cerere, a certificatelor de stare civilă (duplicat) de naştere, de căsătorie, de deces, de divort, în cazul pierderii, sustragerii sau deteriorării acestora, precum și ca urmare a solicitării de preschimbare a acestora cu noile tipuri:   –  8 lei
  • Taxă eliberare extrase multilingve de naştere, căsătorie, deces:    –  8 lei
  • Taxa eliberare dovada de stare civilă:    – 8 lei
  • Taxa carte de identitate provizorie:   –  1 leu
  • Taxă informaţii persoane   –  1 leu

Au foste eliminate:

Taxă extrajudiciară de timbru
Taxă extrajudiciară de timbru privind înregistrarea, la cerere, în actele de stare civilă a schimbării numelui și sexului.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

În Sus