Cultură

Ce activități culturale sunt în pregătire pentru luna aprilie?

Dă mai departe...

Primăria Tecuci se pregătește pentru serbarea Zilei Municipiului și a Patronului spiritual al urbei, Sf. Mare Mucenic Gheorghe, dar și pentru premierea cuplurilor tecucene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Manifestările vor avea loc în zilele de 21 și 22 aprilie 2018. În data de 29 aprilie, Primăria va marca și Ziua Veteranilor de Război. Suma alocată acestor evenimente este de 252.000 lei.

La Casa de Cultură în luna aprilie sunt în pregătire, conform Planului de activități pentru anul în curs, o expoziție de icoane, serbarea Zilei Internaționale a Rromilor și Festivalul interjudețean de muzică ușoară pentru copii „Floare de April”.  Este incertă data desfășurării unui alt mare festival, „Baladele Siretului” – festival de folclor/interpretare muzică populară, deoarece în Planul de activități este notat a se desfășura în perioada aprilie/mai 2018. Pentru cele patru activități a fost alocată de la bugetul local suma de 25.200 lei.

Biblioteca va serba  Zilele Tecuciului în data de 23 aprilie 2018 prin lansări de carte ale unor autori din Republica Moldova  și  Ziua Bibliotecarului în 24 aprilie 2018, alături de alte manifestări (lansări de carte) care vor avea loc pe parcursul întregii luni. Pentru activitățile lunii aprilie s-au alocat fonduri de la bugetul local în sumă de 9.350 lei.

Muzeul tecucean va organiza în luna aprilie o singură activitate, respectiv o expoziție de carte veche și carte religioasă pentru care este alocată suma de 2.500 lei.

 

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus