Ediția a II-a a întâlnirilor literare organizate sub genericul DIALOGURI LIRICE (Galați-Brăila-Tulcea-Tecuci) aflate sub patronajul UNIUNII SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA, FILIALA IAȘI –REPREZENTANȚA GALAȚI-TECUCI, având ca principal amfitrion și organizator Cenaclul Literar ”Calistrat Hogaș” de pe lângă Casa de Cultură Tecuci, s-a constituit într-un deosebit de reușit și emoționant eveniment literar de dimensiuni regionale.

Găzduite de foaierul Bibliotecii  „Ștefan Petică” a Municipiului Tecuci, recitalurile poeților și prozatorilor – membri ai USR și ai Cenaclului literar „Calistrat Hogaș” din Tecuci, dar și cei  ai diferitelor asociații literare invitate, axă a desfășurării activității, alături de discursul despre Ziua Cărții susținut de directoarea bibliotecii tecucene, diaporama despre Tecuci ( semnată de Andronache Ștefan), recitalul muzical susținut de Constantin Oancă, au conturat separat și laolaltă, momente de vibrantă viețuire culturală. Distinșii oaspeți, personalități literare și culturale, au apreciat la cele mai înalte exigențe, evenimentul cultural întâmplat mirabil, la Tecuci, în data de 21 aprilie 2018.

Seria evenimentelor literare ale patrulaterului cultural Galați-Brăila-Tulcea-Tecuci va continua cu ediția a III-a, la Tulcea, ocazie cu care scriitorii tecuceni vor avea calitatea de invitați.

Deosebitul și complexul eveniment literar a fost posibil prin eforturile financiare  ale membrilor Cenaclului literar „Calistrat Hogaș”  din Tecuci, alături de  Casa de Cultură și   Biblioteca Municipală,  și, nu în ultimul rând, cu  sprijinul financiar oferit cu generozitate de ing. Claudiu  Sorin  Gavril.

Mulțumiri și felicitări tuturor !