Culmea risipei de bani publici: avocat plătit cu 45.000 de lei la Tecuci

1

Consiliul Local Tecuci a aprobat, la propunerea primarului PSD Cătălin Hurdubae, o hotărâre prin care un cabinet de avocatură a fost angajat să reprezinte municipalitatea într-o proces cu o firmă care se ocupă de iluminatul public pentru o sumă exorbitantă, plătită din bani publici.

Autorităţile locale din Tecuci nu pierd niciun prilej pentru a cheltui bani publici cu nemiluita pe lucruri inutile sau care puteau fi făcute mult mai ieftin. Fostul primar Daniel Gerhard Ţuchel (PNL) a cumpărat haine cu branduri celebre pe facturi de echipamente de protecţie şi luând pentru instituţie mobilier sculptat, la preţuri exorbitante, în timp ce noul primar Cătălin Hurdubae (PSD) s-a gândit să ude spaţiile verzi din oraş folosind un buldo-excavator ce ţine în cupă un rezervor din plastic care alimentează un furtun cu apă. În urmă cu câteva zile, pe 31 mai, Primăria Tecuci a venit cu iniţiativa de a încheia un contract de asistenţă juridică cu cabinetul de avocatură Stanciu Irina pentru suma de 45.000 de lei, care să reprezinte municipalitatea într-un proces cu firma SC Romlux Lighting Company SA. În propunerea făcută Primăriei Tecuci, avocata lasă uşa deschisă chiar pentru o suplimentare a onorariului ”dacă va fi necesar, raportat la complexitatea cauzei şi prejudiciile ce se solicită de către SC Romlux Lighting Company SA”.

Citeste mai mult: adev.ro/ora5og

1 COMENTARIU

  1. Întrebare: Ce se întâmplă când la Tecuci se arde un bec ?
    Răspuns: Prin dispoziție de primar, se scoate și cel de-al doilea bec, din motive de economie ! Păi, de unde bani să plătească avocata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here