GALAȚI

DINOZAURII NU MAI SUNT DORIȚI ÎN PNL! V.P. Dobre azvârlit la „colțul rușinos”

Dă mai departe...

A doua sesiune parlamentară ordinară din acest an începe cu mici modificări în conducerea grupurilor senatoriale. Astăzi, senatorul gălățean George Cătălin Stângă a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de vicelider de grup. Așadar,  liderul grupului PNL, din care fac parte 25 de senatori, este în continuare Iulian Dumitrescu iar  vicelideri sunt Eugen Ţapu Nazare, Eugen Pîrvulescu, George Cătălin Stângă şi Ioan Cristina.

La Deputați, Victor Paul Dobre a primit un șut adânc din partea colegilor mai tineri, care l-au trimis pe dinozaurul gălățean -așa cum a fost numit de presa gălățeană – la colțul rușinos  „nu te mai vrem”.

În urmă cu două zile  Dobre își anunța pe sub mustață candidatura pe funcția deținută de Raluca Turcan – aceea de lider al  Grupului Parlamentar al PNL, fiind convins că o va învinge pe tânăra lui colegă și că va fi susținut de liberali.
Arhicunoscut ca unul dintre cei mai mari blatiști cu PSD și ALDE, V.P. Dobre  a încercat  pe 1 septembrie 2018  să-și motiveze setea  putere  spunând că: „Candidatura se vrea mai mult o testare a susținerii de care mă bucur în rândurile deputaților liberali”. Doar că deputații mai tineri și în special cei care nu au făcut negocieri cu PSD și ALDE au taxat prin votul de astăzi lăcomia și aviditatea după funcții și putere a deputatului gălățean. Raluca Turcan l-a „bătut” politic pe Victor Paul Dobre cu 46 de voturi la 20.
Începând de astăzi, Dobre nu mai deține nicio o funcție de conducere, rămânând doar simplu deputat.

Unul dintre cele mai mari acte de trădare al deputatului liberal față de PNL și față de președintele Klaus Iohannis s-a petrecut în toamna anului 2014, în timpul campaniei pentru alegerile la cea mai înaltă funcție în stat când Victor Paul Dobre, în loc să distribuie în teritorii la filialele de partid bannerele cu Klaus Iohannis, a distribuit, din greșeală, bannerele cu Tăriceanu candidat la prezidențiale.  Reamintim că la acea vreme organizația județeană a PNL Galați era condusă chiar de Dobre.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus