Dragnea vrea să împingă ROMÂNIA spre RUSIA!

0
Russia's President Vladimir Putin speaks during a media conference at the conclusion of the G8 summit at the Lough Erne resort near Enniskillen in Northern Ireland on June 18, 2013. World leaders were close to striking a deal on pushing for peace in Syria at the G8 summit as they also tried to reach agreement on cracking down on tax evasion. AFP PHOTO / POOL / MATT DUNHAM

Dezvăluire incendiară a Prim Ministrului făcută în seara zilei de 14 iunie, la ieșirea de la CEX PSD: planul lui Dragnea este să împingă România înspre Rusia. Refuzul Prim Ministrului de a stabili legături cu Rusia i-a atras ura lui Dragnea și hotărârea acestuia de a-l îndepărta din fruntea Guvernului.

„Revin la acel ”ceaslov” prezentat de Darius Vâlcov, rar mi-a fost dat să văd așa ceva. La nerealizări mi se reproșează două chestiuni la care chiar Liviu Dragnea a zis că se renunță. La buget, 18 măsuri au termen în 2018, 4 în trimestrele 2 și 3 și 5 nu au termene. Toate au fost trecute la nerealizările lui Grindeanu și Viorel Ștefan.”

Cel mai grav reproș care i s-a făcut premierului de către Liviu Dragnea și Darius Vâlcov a fost că nu a dezvoltat relații cu Rusia. „Recunosc, nu am dezvoltat relațiile cu Rusia în aceste 6 luni. Eu știu că trebuie să respectăm sancțiunile UE. Poate domnul Vâlcov și ceilalți știu altceva și de asta trebuie să plec”.

Și ministrul Viorel Ștefan l-a înfruntat pe Dragnea în cadrul CEX.

PSD i-a retras lui Sorin Grindeanu sprijinul politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here