Pamflet

Evaziune fiscală cu ouă la Casa de cultură Tecuci. Să vină Vosganian!

Dă mai departe...

După ce a găurit bugetul local folosindu-se de detergenții, apa, energia electrică și mașina de spălat din Casa de cultură (toate achiziționate din bani publici), bărceanca angajată îngrijitoare pe pile de unghii la instituție, Adina Dănăilă, s-a apucat de comerț ilicit cu ouă. Ăsta DA act cultural!

„Adina plimbă ouăle de la Barcea și le vinde în Casa de cultură, fără să emită bon fiscal”, spun chiar angajații instituției. De când Guvernul a revoluționat fiscalitatea, Adina și-a revoluționat ouăle: dacă în urmă cu o săptămână vindea oul cu 50 de bani, odată cu ordonanța aprobată de Guvern, oul Adinei a crescut la 1 leu bucata. Și toată această evaziune și prejudiciere a bugetului de stat se face în interiorul instituției sub ochii conducătoarei, o spune chiar o persoană angajată. „Vosganian nu vede? De ce nu sunt impozitate ouăle Adinei dacă tot le vinde la suprapreț? Dacă tot sunt aliniate prețurilor ouălor din market, atunci să plătească taxă de comercializare. Să vedeți ce va fi la primăvară când va vinde în casa de cultură păstăi, dovlecei, castraveți, salată, ridichii și ceapă, desigur toate la suprapreț și fără bon fiscal!!Alții moare și-așa n-are!  Așa și-a cumpărat bucătărie de 150 de milioane femeia de serviciu de la Casa de cultură. O să ne râdă și curcile și găinile și rațele Adinei de la Barcea, o să vedeți!”

După ce a fost prinsă spălându-și în Casa de cultură bulendrele și budigăii  aduse cu papornița de la Barcea, Adina a încercat să devină „incognito”: pe Facebook și-a schimbat domiciliul din „Barcea” în „Iași”, locul de muncă a devenit „Biblioteca Ghe. Asachi” nu femeie de servici la Casa de cultură  Tecuci și și-a schimbat poza de profil.

Orice ar face, este greu de explicat cum din 6 concurente pe post (5 fiind din Tecuci) a „câștigat” o bărceancă deținătoare de vilă cu etaj care se împrumută de bani ca să ajungă la servici tocmai de la cei cărora le vinde ouăle la suprapreț!

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. Maria Voinia

  14 noiembrie 2017 at 16:13

  Postul trebuia ocupat de o persoana din Tecuci. Dar tot veneticii si pilele de partid au trecere. Cat despre oua sa stiti ca lui Gologanca i le aduce direct acasa. Si gaini. Si bautura pentru barbatu lui Gologanca.

 2. ThomasTom

  14 noiembrie 2017 at 15:55

  Doamna femeie de servici ajunsa in post prin aranjament nu are doar vila la Barcea si pamanturi si gradini dar mai are si alte venituri considerabile, pensie de intretinator, etc Vanzarea de oua e doar un hobby. Ce sa faca femeia, ce vina are daca a gasit loc de desfacere chiar in centrul orasului? Sa se duca la piata si sa plateasca taraba? Mai bine evazioneaza de doua ori: odata ca vinde oua fara bon fiscal, odata ca vinde fara sa plateasca taxa la taraba.

 3. Cristian Ppopescu

  14 noiembrie 2017 at 9:46

  Redevenind seriosi, trebuie spus ca toti manageri acestor institutii sunt pusi politic, ca si angajatii. E adevarat ca unii dintre ei mai sunt angajati si pe criteriul nepotismului sau daca sunt amante ale vre-unui potentat al orasului. Concursurile? Praf in ochii prostimii.

 4. Tom gilbert

  14 noiembrie 2017 at 7:21

  Fiecare vinde ce se pricepe mai bine. Femeia de serviciu, numărând ouăle sinelui, după îndemnul lui Năstase, și constatând că are exces a decis, logic să mai vândă din ele după un model de succes instituit chiar de gestionara-custode(păi și managementul aplicat unde-i? , a pe o fițuică!!!). Ea vinde ouă, precum gestionara, nu muciografa, vindea tablouri pentru un comision atent negociat cu unii mâzgălitori cu pensula pe pânze albe nevinovate. Cdc Tecuci a devenit pe lângă bâlci și bazar. Ar fi bine să elibereze locul, pentru a-și muta sediul psd-ul și să se mute în talcioc. AM ZIS. (Ionică nu mai gânguri prostii).

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus