Social

Felicitări sportivilor de AUR din Tecuci!

Dă mai departe...

Sâmbătă, la Baza Sportivã a clubului C.S „Viitorul” Vaslui, a avut loc prima editie a Cupei „Podul înalt”-competiția nationalã de aruncări. Competiția a fost  organizatã de C.S „Viitorul” Vaslui în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui și Federația Română de Atletism.  În programul de concurs s-au desfășurat  patru probe de aruncări: Ciocan, Greutate, Suliță și Disc, la feminin și masculin, pentru cinci categorii de vârstă, copii, juniori 1, 2 și 3, tineret și seniori.

Sub coordonarea antrenorului Titu Irinel Coman de la C. Ș. S. Tecuci, au concurat și au obținut locuri fruntașe pe podium următorii sportivi:

Ionuț Apostu (campion național al României la aruncarea greutății)- Locul 1 la aruncarea Greutății J1
Delia Teodora Pintilie C1 (vicecampioană națională) – Locul 1 aruncare Sulița; Locul 1 aruncare Disc
Ștefan Pintilie -loc 3 greutate; Locul 1 aruncare Disc; Locul 1 aruncare Sulița
Buruiană Adrian – Locul 3 aruncare Disc, Locul IV aruncare Greutate

Marius Buruiană– Locul IV  aruncare Greutate, Locul IV aruncare Disc

Ionuț Apostu (dublu legitimat la CSS Tecuci și CSU Galați) este Campion național al României la aruncarea greutății, vicecampion național la seniori, multiplu medaliat cu aur, argint și bronz în numeroase competiții naționale, europene și internaționale, s-a calificat în finala Campionatului european de aruncare a greutății, de la Groseto-Italia unde s-a clasat pe locul 12 în finala probei de greutate.

Delia Teodora Pintilie, dublă-vicecampioană a României la aruncarea suliței și la aruncarea discului, un copil de nota 10 așa cum o numește antrenorul Coman (anul trecut a  terminat clasa a VI cu Media 10 și Premiul I).

Comentează

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus