Local

Greșeala unui polițist din Tecuci, a devenit motiv de bășcălie pe Facebook

Dă mai departe...

În data de 6 februarie 2018, o șoferiță  aflată la volanul unui VW Golf a fost sancționată de polițiști după ce au prins-o conducând pe DJ 251, pe raza localității Matca, depășind limita de viteză admisă în localități dar și fără să poarte centura de siguranță.

Conform procesului verbal Seria PGLX nr. 112838, postat pe pagina de facebook de soțul conducătoarei auto,   Chirilă Ionelia a fost sancționată cu amendă 580 lei, avertisment și 4 puncte de penalizare. Dar fiindcă agentul care a consemnat în procesul verbal a greșit data, în loc de 5.02.2018 acesta a trecut data de 5.03.2018, postarea a stârnit deliciul utilizatorilor rețelei de socializare.

„I-a uitați-vă fraților, MCV adică Poliția Tecuci …cum dracu au ajuns ei să dea amendă pe data de 5.03.2018 când noi suntem în 6.02.2018… dovada o am în mână *****” a scris Ionuț Chirilă pe pagina de socializare,  trăgându-le și o înjurătură de pomină polițiștilor într-o gramatică… greșită.

 

 

 

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. oetre

  11 februarie 2018 at 3:15

  Este o nulitate relativă a procesului-verbal.

  Pentru lipsa datei încheierii procesul-verbal de contravenție, nulitatea poate interveni doar în cazul în care contravenientul face dovada unei vătămări ca urmare a acestei lipse, ce nu poate fi acoperită decât prin anularea procesului-verbal.

  Care-i vătămarea în speța prezentată ? Atenție, trebuie dovedită !

  Constatarea nulității o face numai instanța de judecată !

  În această speță nu există motive de nulitate absolută pentru a interveni anularea din oficiu a p-v.

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus