Pamflet

La Tecuci va începe construcția celui mai mare zgârie nori din chirpici, înalt de două etaje

Dă mai departe...

Investiția, care se ridică la aproape 100 de euro, aparține unui om de afaceri din zonă, care dorește să-și extindă afacerile în domeniul producției și comercializării de pepeni. Acesta susține că vrea să construiască o clădire de birouri care să fie ecologică și, totodată, ieftină.

„În total vom da în folosință 88 de metri pătrați de spații office, open space, cu toate dotările moderne, respectiv, hidrofor, două bude în fundul curții construite din materiale reciclate precum și locuri de parcare pentru căruțe și/sau BMW”, a declarat omul de afaceri tecucean.

Construcția urmează să impulsioneze economic municipiul de la poalele Moldovei, autoritățile locale spunând că așteaptă o creștere a veniturilor la bugetul local cu cel puțin 30-35 de lei și un pachet de țigări. „Avantajele construcțiilor din chirpici e că ele pot fi demolate ușor, cu un băț sau un jet de pipi, dacă se dorește construcția unui bloc și mai mare în loc, unul de patru etaje”, a declarat primarul localității.

(Sursa: www.timesnewroman.ro)

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus