GALAȚI

Lașul Dan Nica se fofilează de frică să nu piardă locul pe listă la europarlamentare

Dă mai departe...

Dragnea a anunțat că este dispus să își dea demisia, dacă i se va cere acest lucru. Președintele PSD și al Camerei Deputaților a făcut acest anunț în ședința la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dăncilă și o parte dintre miniștrii, potrivit surselor Digi24.

Anunțul lui Dragnea nu este vreun recul al conștiinței ci o frică de revolta celor 33 de organizații PSD din țară care i-au cerut demisia.

33 de lideri PSD au semnat o scrisoare comună prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, dar și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Scrisoarea nemulțumiților din PSD are 33 de semnatari și vineri va fi prezentată conducerii partidului. Liderii PSD cer și convocarea mai devreme a Comitetului Executiv Național.

În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti, transmite Digi24.

Organizația PSD a județului Galați, păstorită de un alt dinozaur politic, Dan Nica, stă cu coada între picioare așteptând să vadă încotro merge valul.

Surse din PSD Galați au ținut să precizeze că până la momentul de față doar doi dintre parlamentarii PSD din județ și-au declarat în discuții neoficiale afilierea la gruparea Firea, poziționându-se contra lui Dragnea. Este vorba de deputatul Ștefan Viorel și senatorul Daniel Butunoi.

 

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus