GALAȚI

Ministrul Finanțelor l-a TURNAT pe Dan Nica

Dă mai departe...

Ministrul de Finanțe, PSD-istul Eugen Teodorovici l-a turnat pe europarlamentarul Dan Nica și pe baronii PSD Galați, într-o emisiune   la TVR 1 unde a fost invitat să discute  despre proiectele României.

Într-o declarație care a vizat un obiectiv important pentru  județul Galați,  și anume podul peste Dunăre, un proiect pe care PSD-ul l-a promis de ani de zile gălățenilor,  ministrul PSD a spus clar că întârzierile în privința realizării podului sunt din vina baronilor locali  și a intereselor personale ale politicienilor corupți  care conduc județul de 28 de ani.

„De ce credeți că acest pod nu s-a făcut de ani de zile? De peste 20 și ceva de ani de zile, vorbește lumea despre acest pod?! Pentru că sunt unii care au interese locale acolo. Și atât de meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni, din păcate, care au aceste interese”, a spus Teodorovici.

Principalii „baroni locali” care au distrus economia județului Galați,  care au dus județul la sărăcie cruntă și la care s-a referit ministrul Teodorovici sunt: europarlamentarul PSD Dan Nica – 58 de ani, deputatul ALDE Eugen Durbacă – 76 de ani, deputatul PNL Victor Paul Dobre – 67 de ani.

Consiliul Judeţean Galaţi a luat naştere pe 8 aprilie 1992.

Tot atunci a fost ales şi primul preşedinte al CJ – Răsvan Angheluţă (PDSR). Acesta a condus Consiliul până în anul 2000, după care la conducerea instituţiei s-au succedat, în ordine, Dumitru Nicolae (PSD), Dan Lilion Gogoncea (PDSR/PSD), Eugen Durbacă (PC), Eugen Chebac (PSD), Nicolae Bacalbaşa (PSD) şi Costel Fotea (PSD), preşedintele în exerciţiu.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus