Mitică Hulea a trădat PNL!

10

PNL Tecuci se pregătește să facă curățenie. Primul care primește aripi de voiajor este consilierul local Mitică Hulea. Votul dat de Hulea  în ședința extraordinară a Consiliului local din 31.10.2017 a fost picătura care a umplut paharul liberalilor. În ședința internă din PNL , consilierii au decis ca proiectul privind rectificarea bugetului centralizat de venituri şi cheltuieli prin suplimentare de venituri şi modificarea Programului de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare al U.A.T. Municipiului Tecuci, pe anul 2017 să nu fie votat. Decizia a fost motivată de introducerea în proiect a finanțării de 105.000 lei acordată GAL-ului condus de Traian Bălănică, care a fost introdus la secțiunea Învățământ Capitolul 67. Cultură.Recreere. Religie.

Mitică Hulea a încălcat decizia internă a PNL și a votat „pentru”, motivația acestuia fiind, conf. surselor din PNL Tecuci, că „nu poate vota împotriva prietenului său, Traian Bălănică”.

Liberalii au demarat procedurile de retragere a sprijinului politic  și excluderea din calitatea de membru și din funcția de consilier local al PNL a lui Mitică Hulea.

Mitică Hulea a aderat la PNL după ruperea USL, anterior fiind membru al PSD, primind la schimb funcția de viceprimar.

Hulea a devenit celebru în viața politică a Tecuciului când a depus jurământul de consilier local în mandatul anterior cu microfonul la ureche, dar și după ce, în momentul fugii din sediul PSD, și-a rupt pantalonii în fund. Mitică Hulea este cunoscut tecucenilor și drept „omul care a furat și mâncat hrana leilor” de la fosta Grădină Zoo din Tecuci.

10 COMENTARII

  1. O intrebare de logica:daca primarul nostru si-a dus deja salariul brut la nivelul maxim ,dupa trecerea contributiilor de la angajator la angajat urmand a mari -din nou-brutul pentru ca nu trebuie sa-i scada netul,prin iesirea din interiorul legiu e penal sau nu?Astept parerile juristilor.

  2. Marvin, ce să dezmintă? Un adevăr? Sunt legați ombilical prin tot ce au făcut nociv cu Tecuciul. Aud acum peste tot că trebuia votat Gavril primar. Trebuia. Dar tecucenii legați la ochi au votat cum le-a cerut partidul PSD. Pentru că așa a vrut senatorul: să aibă un habarnist în primărie care să nu scoată la suprafață hoțiile făcute cu Țuchel. A văzut cineva vreun dosar împotriva lui Țuchel? Nu! Cumetria e cumetrie chiar dacă Țuchel i-a spurcat familia și l-a ruinat. Vor fura împreună în mandatul viitor și vor recupera.

  3. Block-Desaster!De la autorii celor mai mari minciuni electorale de dupa 1989 acum proaspat spalat si curatat la Tecuci va rula “Tuchel revine!”.Sloganul va fi “Facem treaba-2”-acum pe salariu de peste 10000 de lei.S-a gasit si diploma.Nu e chiar de economist,este diploma de absolvire a cursului de conducere a tractorului,dar merge.
    Bai PSD-istilor voi sunteti intregi la minte?!Sau vreti neaparat sa invatati sa zburati fara parasuta?

  4. Hulea Mitică a trădat PNL. Ha Ha Ha de parcă ar fi fost vreodată PNL-ist. Târâie brâie care pute de la o poștă a sudoare și nespălare

  5. Hulea Mitica, Papuc Petru, Militici Gheorghe, Bulhac Costel, bosorogii pensionari din consiliu care abia isi tarasc basinile au ajuns sa ia decizii pentru tecuceni. Aceste moaste ambulante ar trebui sa stea acasa nu sa decida ei ce nevoi are tineretul ca de asta ne-am dus la vale cu oras cu tot. Nici macar nu au bun simt sa -si dea demisiile si sa se retraga.

  6. Inca odata senatorul isi bate joc de psd-isti ca sa ii fie lui bine. S-a folosit de ei, l-a prostit pe Mircea Iulian zicandu-i ca il pune cyty manager ca il pregateste sa fie primar iar el a batut palma cu cumatrul Tuchel dupa ce Tuchel l-a lasat fara afaceri, cu oameni concediati pe care nu i-a platit nici in ziua de azi si cu casa scoasa la licitatie. Bine i-a facut. Abia acum inteleg unii de la PSD de ce era mai bun sa -i conduca Luci Tudor.

  7. Motivul trădării lui Hulea este altul. Va pleca spre PSD pentru a se întâlni cu Țuchel. În casă la Hulea Mutică s-au întâlnit zilele trecute Daniel Țuchel cu senatorul Daniel Butunoi pentru a bate palma ca Țuchel să fie candidatul PSD la primărie. Condiția impusă de Butunoi este ca Țuchel să-l sprijine în obținerea fotoliului de ministru al Transporturilor. Din acest motiv sunt la modă scandalurile în PSD de o săptămână și ceva. Plus acceptarea tacită a lui Butunoi în ce privește numirea lui Grosu ca consilier personal a lui Hurdubae. Și Țuchel și senatorul cunosc faptul că Grosu este urât de tecuceni, de aceea l-au lăsat să ajungă consilierul lui Hurdubae, ca astfel Hurdubae să-și atragă ura populației din Tecuci formată majoritar din români nu din țigani. Iar Traian Bălănică nu face nici o mișcare în GAL fără acordul lui Țuchel. Ce atâta bătaie de cap când lucrurile sunt limpezi ca bună ziua. Singura șansă ca Tecuciul să scape de această CLOACĂ este Claudiu Gavril.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here