Monden

O tecuceancă a fost UMILITĂ de Consuela di Monaco originară din Bistrița

Dă mai departe...

Scandal, lacrimi, atacuri și cuvinte grele au ieșit din gura numitei Consuela di Monaco care susține că este o contesă înșelată și părăsită pentru o tecuceancă.

Consuela di Monaco este de fapt o româncă originară din Bistrița, în prezent locuiește în Italia iar numele său real este Consuela Moldovan. Într-o emisiune matinală de la AntenaStars, Consuela și-a vărsat supărarea pe o tecuceancă, Mirela T, pe care a catalogat-o ca fiind „o țigancă care locuiește în  Tecuci”, „țigancă și din cauza caracterului”. Bistrițeanca s-a supărat foc pe tecuceancă fiindcă a fost părăsită de logodnic cu doar câteva zile înainte de nuntă. Bărbatul,  după ce a cerut-o cu surle şi trâmbiţe pe Consuela, i-a dat papucii și s-a cuplat cu Mirela T.

Consuela din Bristrița a spus despre tecuceancă că „stă pe facebook să contacteze oameni înstăriți,oameni cu bani pentru că are nevoie să fie întreținută; am aflat că ar fi o femeie de moravuri ușoare” (Vezi VIDEO de la mai jos)

Mirela T. este administrator la un club de fitness din Tecuci, este divorțată și are doi copii minori. Am contactat-o pentru un punct de vedere vis-a-vis de acuzațiile și jignirile care i-au fost aduse de Consuela din Bistrița în cadrul emisiunii de la AntenaStars. Nu sunt interesată de această situație …. lumea mă cunoaște și nu dau doi bani pe acel filmuleț … și cei de la Antena m-au contactat și i-am lămurit ….  doamna se ocupă doar cu mizerii”  este mesajul tecucencei.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. georgeta

    10 iunie 2018 at 18:01

    Doame cat poata sa minta ,are probleme cu capul eu o cunost si nu trebuia sa faca nicio nunta cu Raymond el e prieten de al meu si stiu exact toata povestea. Si cu ia vorbeam mereu era geloasa si pe mine ca Raymond a venit din Belgia la mine in Olanda ca sa ma cunoasca . Numai minciun el nici nu e om de afaceri si nu e din Belgia ,el a lucrat acolo ca inginer in constructie ,a stat in Spania si e de origine din Bucuresti.

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus