PĂRINȚI! ATENȚIE LA ESCROCI!!

0

În mai multe orașe din România operează o nouă categorie de escroci: așa-ziși ,,agenți de modelling”, care ,,recrutează” copii cu scopul de a face reclamă la diverse produse și la îmbrăcăminte în schimbul unei sume de bani.

Ultima „lovitură” a fost în apropiere de Tecuci, mai precis la Focșani. Cazul a ajuns în atenția presei vrâncene.

Viorica M , mama  unui băiat de 11 ani  a fost abordată zilele trecute de  un individ care i-a înmânat un pliant și a invitat-o la câteva discuții cu reprezentații „firmei de modelling”.

Ajunsă la „firmă”, Viorica M. a fost pusă să achite 120 lei taxa de înscriere. Femeia nu a stat pe gânduri și i-a plătit suma agentului, pentru care a primit și bon urmând a fi chemată sâmbătă (6.01.2018) pentru „semnarea contractului”.

Odată ajunsă la sediul „firmei”, Vioricăi M i-a mai fost însă cerută suma de 1200 lei pentru semnarea contractului, moment în care femeia a refuzat cerându-și înapoi banii acordați pentru taxa de înscriere, plătiți la prima întâlnire. La rândul lor, cei care s-au recomandat „angajații firmei” i-au spus că îi restituie  banii după ce plătește taxa de 1200 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here