Prof. Chiscop Nicoleta către Lucica Gologan: „Mă simt jenată să-mi fie asociată persoana mea cu imaginea și numele dumneavoastră” !

0

Profesoara Nicoleta Chiscop a DEMISIONAT ieri din funcția de referent al Casei de Cultură din Tecuci. Este a treia demisie în mai puțin de jumătate de an de când instituția este condusă dezastruos de Lucica Gologan, toate cele trei demisii producându-se pe fondul atacurilor și abuzurilor actualei directoare asupra angajaților.

Fosta referentă a făcut-o zob pe actuala directoare chiar în demisia pe care profesoara Chiscop i-a înaintat-o: „Având în vedere imaginea pe care o aveți în Municipiul Tecuci atât ca manager cât și ca individ, vă rog, prin prezenta, să luați act de demisia mea din această instituție, din funcția de referent al Casei de Cultură Tecuci, întrucât mă simt jenată să-mi fie asociată persoana mea cu imaginea și numele dumneavoastră”.

Gologan i-a refuzat demisia de teama unui nou scandal mediatic, dar profesoara Nicoleta Chiscop a rămas fermă în decizie.

Citește mai departe aici: Expresul de Dunăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here