Monden

Prof. Cristian Stănilă a spus la ProTV: „În Parlament sunt balauri!”

Dă mai departe...

Românii spun multe atunci când sunt întrebați, dar în show-ul tv difuzat la Pro TV luni, 5 februarie 2018, „Ce spun românii?”, directorul Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci a spus clar că în Parlamentul României sunt balauri.

Chiar dacă echipa profesorului de geografie din Tecuci nu a fost cea câștigătoare, Cristian Stănilă a fost aplaudat de public la scenă deschisă atunci când a fost întrebat de Cabral dacă a văzut vreodată… balauri. „Da, în desene animate și în Parlament!” a răspuns hotărât Cristian Stănilă,  fiind aprobat și de  spectatorii din platou prin aplauze.

 

 

 

 

 

2 Comentarii

2 Comentarii

 1. MiryMiry

  6 februarie 2018 at 9:02

  Are perfecta dreptate !Si daca tot spune profesorul ca parlamentarii sunt balauri ,atenție,d-lor,nu mai parazitați școlile românești !Si unii profesori cand ajung directori devin tot ,,balauri”!Scoala 11 (vipera care s-a plimbat de la un partid ,la altul doar pt. a obtine directoratul-Viorica Sava-vecina primarului,desemnata președinta BES,locale ,2016),Sc.10(Gabor-balena ucigătoare care l-a însoțit pe actualul primar , pe străzile orașului,in campania electorala,Irimia-vecina primarului,dar si Sc.5 (Gita-ruda lui Butunoi)din orașul al cărui nume este implicat in fraudarea CAS Galati !

 2. oetre

  5 februarie 2018 at 23:22

  Afirmația este bună
  Când ești protejat până-n dinți,
  Și-n tărtăcuța ta răsună:
  Unele stări, balauri, sfinți.

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

În Sus