Pamflet

PSD fură locurile de veci! Sute de pensionari din Tecuci au ieșit în stradă!

Dă mai departe...

Ultima ordonanță a Guvernului PSD prin care locurile de veci nu mai sunt respectate în România a scos în stradă sute de pensionari. Informația a fost făcută publică de avocatul tecucean Dan Frâncu pe rețeaua de socializare Facebook:

„În data de 01.04.2018 s-a publicat în Monitorul Oficial  ordonanța de guvern a PSD prin care s-a hotărât că: Cine are loc de veci și nu îl ocupă până la 29.02.2020 pierde dreptul de concesiune iar dacă este proprietar, locul de veci se trece în proprietatea statului ca fiind un bun abandonat de titularul dreptului de proprietate.

Bunurile astfel dobândite de stat vor fi valorificate conform ordonanței nr.14/2007. Ce părere aveți despre guvernarea PSD cu privire la această ordonanță ? Ordonanța intră în vigoare în termen de un an de la publicare. Propun să ieșim în stradă pentru că nu ni se respectă dreptul la un loc de veci.”

În ziua de Florii, la ora publicării acestui articol, câteva sute de pensionari scandează lozinci pro-locul de veci în fața Primăriei Tecuci.

„Liviu Dragnea nu uita,
Nu-ți iau groapa, nu mi-o lua!!” strigă protestarii din Tecuci.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

În Sus