Administrație

Ședinţă de îndată a Consiliului local Tecuci

Dă mai departe...

Consiliul local Tecuci este convocat în şedinţă de îndată, în data de  19.06.2017, orele 1600, în sala de ședințe a U.A.T. Municipiul Tecuci.

Pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Tecuci pentru preluarea în domeniul public al municipiului Tecuci a unor bunuri aflate în domeniul public al statului.

Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri situate în str. Cuza Vodă 104A din domeniul public al municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia.

Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil(teren) situat în str. Gheorghe Petrașcu 64-66 din domeniul privat al municipiului Tecuci, în domeniul public al acestuia.

Proiect de hotărâre privind aprobarea raportului preliminar privind închiderea procedurii de lichidare și radierea Societății PIEȚE -ZONE VERZI S.A. Tecuci la care Consiliul Local al Municipiului Tecuci are calitatea de acționar unic.

Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr.1 și a anexei nr. 3 a Programului de activități culturale a Municipiului Tecuci, aferente anului 2017, aprobat prin H.C.L. nr. 63/31.03.2017

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. oetre

  18 iunie 2017 at 5:54

  Primarul Hurdubaie, ieșit din ședința de consiliu, se tunde.
  Frizerița: Cum mai merge treaba în oraș ?
  Primarul (vizibil deranjat de întrebare): Bine !…
  Din două în două minute, aceeași întrebare.
  Frizerița: Cum mai merge treaba în oraș ?
  Primarul: Bine, dar de ce mă enervezi mereu cu întrebarea asta ?
  Frizerița: Pentru că vi se ridică părul în cap, când vă întreb, și mi-e mai ușor să vă tund.

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus