Social

Tir răsturnat la câțiva kilometri de Tecuci

Dă mai departe...

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc la Berheci, pe DN 24, unde un tir care transporta ciment s-a răsturnat. Au intervenit două autospeciale şi un echipaj SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Două persoane, conştiente, cu traumatisme, au fost transportate la Spital Municipal Tecuci.

„Din pricina exploziei unui cauciuc al capului tractor, şoferul, în vârstă de 27 de ani, din Bârlad, al unui autotren a pierdut controlul volanului pe când se afla în zona gării din Berheci. Autotrenul a intrat apoi în şanţ, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. Au fost răniţi şoferul şi un pasager de 33 de ani. Ambii au fost transportaţi la Sitalul Tecuci. Şoferul a refuzat internarea, dar pasagerul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi“, a spus cms. şef Gabrela Costin, IPJ Galati.

Şoferul tirului nu era băut. Pasagerul rănit are picioarele rupte. Circulaţia a fost  îngreunată, putându-se circula doar pe un singur sens. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpa.

Comentează

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

În Sus