Evenimente

Trupa The Humans în finala EUROVISION 2018

Dă mai departe...

Duminică, 25 februarie, de la orele 21, la TVR,  România îşi va alege prin televot melodia şi artistul care o va reprezenta la Lisabona, la Eurovision.

La numărul 15 în concurs se află trupa The HUMANS, care  s-a clasat pe primul loc la semifinala Eurovision de la Sighișoara. Juriul a acordat 58 de puncte pentru piesa „Goodbye“, (compozitori Alin Neagoe, Cristina Caramarcu, Matei Alexandru Mihai), deschizând celor de la The HUMANS drumul pentru marea finală care va avea loc la București în 25 februarie.

„Goodbye este o piesă manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre! Acum un an, cream primul event prin care anunțam, cu mari emoții, lansarea trupei The Humans! Cu un an mai târziu suntem extrem de bucuroși să lansăm o altă invitație, tot în data de 25 februarie Așadar, împlinim un an și ne sărbătorim pe scena finalei #eurovisionromania! Ne dorim mult să ajungem la Lisabona și asta se poate întâmpla doar cu ajutorul vostru! Bucurați-vă de show si votați cu sufletul!”  este mesajul trupei The Humans.

Solista trupei The HUMANS este tecuceanca CRISTINA CARAMARCU, un motiv în plus pentru toți tecucenii și gălățenii să VOTEZE duminică la  Eurovision 2018 trupa THE HUMANS, Locul 15 în concurs!

„Cristina Caramarcu provine dintr-o familie care a fost înzestrată cu harul cântecului, al muzicii. Tatăl Cristinei este cunoscutul muzician, Gigi Caramarcu,  recunoscut pentru auzul muzical rar întâlnit. Mama Cristinei a cochetat la rândul ei, în tinerețe, cu muzica ușoară la Casa de Cultură a Tecuciului. Îi urez succes din inimă și sper ca toți tecucenii să o susțină și să o voteze!” spune prof. de canto Mircea Călianu.

„M-am bucurat să aud că tecuceanca noastră este una din favoritele la Eurovision. Îi cunosc familia, suntem prieteni de ani de zile; o familie de muzicieni talentați și este o bucurie și o mândrie pentru noi tecucenii că iată și fiica soților Caramarcu alege același drum, al muzicii.   Și pentru că tocmai și-a aniversat ziua de naștere, îi transmit un călduros „La mulți ani!”,  invitând totodată toți tecucenii, de toate vârstele, să susțină trupa The Humans și pe Cristina Caramarcu duminică seară, la Eurovision”  spune și fostul consilier local Adrian Liviu Butunoi.

Mult succes Cristina! Mult succes The Humans!

 

 

 

5 Comentarii

5 Comentarii

 1. dumeafrentmarian@yaho.com

  26 februarie 2018 at 11:23

  Frumos si placut. Felicitari si succes la Eurovision.

 2. oetre

  26 februarie 2018 at 0:48

  Iată, au câștigat în România, la concurența slabă întâlnită în finala națională.

  Mă bucur pentru ei. Bravo lor, încă odată !!

  Dar rămâne valabil ce am spus pentru Lisabona. Trebuie o linie melodică relativ simplă, ușor de fluierat (de ex. mergând pe stradă) cu armonie originală, o versificație deloc complicată: versuri scurte, cuvinte scurte, rimă obligatorie.

  • Sorina T.

   26 februarie 2018 at 13:12

   Petre,Petre…suflet de artist,noaptea singur,ziua trist…

   • oetre

    26 februarie 2018 at 16:25

    Dle Oetre, nu mai insistați cu postarea de… „versuri”! Dacă doriți să vă faceți cunoscute „poeziile” vă sugerez să le publicați într-un volum. Redacția.

 3. oetre

  23 februarie 2018 at 16:31

  Remarcabilă realizare a tinerilor de la ”The Humans” și a interpretei tecucene. Bravo lor !

  Numai că lipsesc ceva elemente care să magnetizeze audiența europeană, pentru a o vota la Lisabona.

  Câștigarea ”Eurovision”-ului presupune calități de șlagăr, oamenii să se pomenească că îl fluieră fără voia lor. Nu e de ajuns existența unui mesaj contemporan existenței lor.

You must be logged in to post a comment Login

Spune părerea ta!

Copyright © 2018 Ziarul Zona. Toate drepturile rezervate. Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului www.ziarulzona.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Preluarea și difuzarea informațiilor de pe site-ul www.ziarulzona.ro se face doar cu precizarea sursei.

În Sus