Social

Un preot beat rangă a accidentat mortal un bărbat

Dă mai departe...
Un bărbat, de 49 de ani, din comuna Schela județul Galați a fost accidentat mortal duminică seară, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului DJ 251 K. La volanul autoturismului care l-a lovit pe bărbat se afla un preot în vârstă de 44 de ani care slujește la biserica din satul Negrea.
Conform anchetatorilor, după comiterea accidentului, preotul Dănuț Hohotă, a fugit de la locul impactului. Ulterior a fost identificat de polițiști.

„Testat cu aparatul Dragger s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției. Preotul a fost  reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    13 noiembrie 2017 at 14:00

    eu nu inteleg un lucru cu legile astea….uciderea din culpa ar trebui eliminata in cazul accidentelor produse de conducatorii aflati in stare de ebrietate,culpa e asumata voluntar atunci cand duci paharul de alcool la gura,daca e sa stam sa gandim,conducerea sub influenta bauturilor alcoolice e cumva o atenunta in cazul accidentelor soldate cu morti?

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus