Monden

VIDEO. Și-a postat nevasta pe Facebook când se iubea cu altul

Dă mai departe...

Un bărbat întors de la muncă din Belgia și-a prins nevasta în patul conjugal cu amantul.

Soțul a filmat-o pe femeie și a postat filmul pe rețelele de socializare. În mai puțin de o oră, filmul a fost vizualizat de câteva zeci de mii de ori și a strâns sute de aprecieri și distribuiri.

Dacă mulți dintre „consumatorii” de „faze tari” au apreciat gestul de răzbunare al bărbatului, au fost și alții care au luat apărarea femeii, condamnând acțiunea soțului.

Birladeanu Dan:  Când a plecat, nu a fost conștient de asta? Nimeni nu-i obligat să stea singur, și soția nu e proprietatea bărbatului. El ce a făcut în străinatate ??  Deci egalitatea între bărbat și  femeie trebuie respectată ca atare. Nimeni nu e mai prejos decât celălalt”.
Ileana Coman: Dacă își iubea soția o lua cu el. Nici o femeie și nici bărbat nu stau mult timp fără dragoste, afecțiune. El a stat singur în Belgia? Nu a înșelat-o?”
Victoria Iuliana: Bine ți-a făcut nevastă-ta, tu parcă ai fost vreun sfânt în străinătate și ai mai și filmat; tu te-ai făcut de rahat, nu ea!”

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tureltan

    14 februarie 2018 at 8:05

    Mai toata lumea condamna aparentele si nu vede chintesenta fenomenului. Vinovatul adevarat al acestor realitati cutremuratoare este sitemul destructiv impus poporului roman de partdele politice la guvernare de 28 de ani. Familia respectiva putea sa traiasca cinstit in Romania , in localitatea din care sunt , daca erau locuri de munca, daca ei nu furau totul si nu impunea prin saracire sa plece poulatia activa din tara. Ganditi-va ce trume pe copii,ce necazuri ptr parinti, vai de capul nostru ca-i toleram pe hoti!

Spune părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

În Sus